Carrer de Muntaner 544, Barcelona 932 54 07 32

This post is also available in: caCatalà (Catalán)



El Grup Filomena es va fer càrrec de la gestió del Restaurant del Centre Cívic Vil•la Florida l’any 2014, continuant i ampliant, així, la línia iniciada pels seus antecessors.


Situat en un entorn natural privilegiat i immillorable, al bell mig del barri de Sant Gervasi, els visitants del restaurant poden gaudir dels seus jardins, de l’àmplia terrassa, i d’un entorn natural i tranquil, ideal per a tota la família.


A Vil·la Florida entenem la cuina com un bé saludable, i treballem per fer realitat la cultura del menjar equilibrat i sà, fent-ho possible amb la utilització de productes frescos, de proximitat, i amb tècniques d’elaboració que respecten al màxim els ingredients, els seus sabors naturals i les seves característiques nutritives. Cuinant tot, al 100%, des de la matèria primera, elaborant dia a dia tots els nostres plats al més mínim detall, som capaços de dissenyar menús que s’adapten a les diferents temporades, fugint de productes d’hivernacle, deixant a banda precuinats, fregits… i treballant per una cuina casolana, de qualitat, de producte, des dels entrants fins a les postres.